Ara

Okulumuzun Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri öğretmeni Hatice ERCİYAS veli ziyareti gerçekleştirdi. Öğrenci odasını ve çalışma koşullarını inceleyen öğretmenimiz öğrencimizin velileriyle bir süre samimi bir sohbet ederek evden ayrıldı.

Ara

Kültür merkezinde madde bağımlılığı ile ilgili verilen seminere katılan öğrencilerimize konuyla ilgili güzel bir tiyatro da izletildi.

Ara

Okulumuzda staja giden öğrenciler ilk aldıkları aylıklarıyla öğretmenlerine bir jest yaptılar. Öğretmen ve idarecilerine kahvaltı veren sınıfımızı bu kibar davranışlarından ötürü kutluyoruz.

Ara

Okulumuz Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇELİK´in ve Şube Müdürümüz Abdurrahman KARDAŞ´ın katıldığı bir dizi toplantıya ev sahipliği yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Strateji Bölümü personeli Mustafa ARSLAN ve Bayram EKİNCİ´nin sunumlarını yaptığı toplantılar 3 gün sürdü. Toplantılar esnasında okulumuzun ev sahipliği tam puan aldı. Ayrıntılar için tıklayınız

Ara

Okulumuzda titizlikle yapılan seçimlerin ardından Ayın Sınıfı olmaya hak kazanan 10 / A sınıfına Okul Müdürümüz güzel bir armağan verdi. Bu arada yine aynı sınıfın öğrencisi Aynur TANER ayın sorusunu çözerek yine Okul Müdürümüzden hediyesini aldı. 10 / A sınıfı öğrencilerini ve sınıf öğretmeni Mehmet Nuri BULUT´u tebrik ederiz. Bu arada başarıları nedeniyle okulumuz Matematik Öğretmeni Faruk ECE 10 / A sınıfına tatlı ısmarladı. Kendisine bu kibar davranışından ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 9 / G sınıfı okulumuzun değişik yerlerinde kullanılmak üzere çöp kutuları geliştirdiler. Bu çöp kutularını değişik şekillerde süsleyen sınıfımızı ve hocalarımız Zahide TOPRAK ve Mansure ERDOĞAN´I çalışmaları nedeniyle tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 11 Anadolu sınıfı kızları okul yöneticilerine bir kahvaltı verdiler. Kahvaltıyı oldukça zengin bir menüden oluşturan kızlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Yiyecek İçecek bölümündeki kızlarımız yine harikalar yarattılar. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız

Ara

Okul Başkanımızı tam bir demokrasi şöleninde geçen seçimin ardından seçtik. Başkanımız 11 I sınıfı öğrencilerinden Emine GÜN olurken. Öğrencilerimizin seçiminde ve tüm organizasyonda emeği olan Rehber Öğretmenlerimiz Mehmet ONUTÇU ve Muhammed Fatih OLGUN´a teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okulumuz kütüphanesinde etkinlik düzenlendi. Okulumuz idareci ve öğretmenlerin katıldığı resepsiyonda öğretmenlerimize çeşitli ikramlarda bulunuldu. Tüm değerli öğretmenlerimizin gününü kutlar herkese mutluluklar dileriz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk Haftası nedeniyle, Atatürk´ü Anma etkinliği gerçekleştirildi. Önceki hafta Yusuf FAAL hocamız eşliğinde hazırlık yapan öğrenciler saat 09.05 geçe çalınan siren sesinin ve okunan İstiklal Marşımızın ardından çeşitli yazı, şiir ve sözler okuyarak Atatürk´ü andılar. Anma törenini hazırlayıp sunan ve emeği geçen öğretmenlerimiz Yusuf FAAL´a, Bora Cenk ABBASOĞLU´na ve Rahşan Albayrak AYLİ´ye teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ekm

Okulumuz öğrencileri Müdür Başyardımcımız Caner TEKİN ve Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Rahşan Albayrak AYLi eşliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldılar. Yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından biten program geçit töreniyle son buldu. Beden Eğitimi öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.