Nis

Okulumda İyiyim Projesi Etkinliklerini Tamamladık.

Okulumuz çocuk gelişimi öğretmeni Hatice Bulut'un yürüttüğü okulumda iyiyim projesnde planlanan etkinlikler tamamlandı. Öğrencilerimizin hevesle katıldıkları projede ortak ve işbirliği içinde  birçok ürün ortaya çıkarken birçok da yeni web2.0 araç kullanıldı. Kapanış toplantısı yapıldı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize Kalite etiketi başvuru sürecinde başarılar dileriz.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI. OKULUMUZUN UYGULAMA SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DÜZENLEDİĞİ 23 NİSAN GÖSTERİSİNDE EMEĞİ GEÇEN MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE VE NURCAN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz bilişim teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından karanfil ana okulunda yapılan robotik kodlama etkinliği

Mrt

15 Mart 2024 Cuma günü Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Seyfeddin ÇAKAR, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ülkü KARDAŞ ve 12 Bilişim Sınıfı öğrencileri tarafından "Siber Zorbalık" ile ilgili sunum yapıldı.

Mrt

Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Bey, kürsüden vatan dolu o satırları okumaya başladı. Salonda alkış tufanı koptu, büyük coşku yaratan şiir dört defa ayakta dinlendi. 12 Mart 1921'de yapılan oylamayla Milli Marş olarak kabul edildi. Milli Marşımız Okulumuzda coşkuyla kutlandı

Mrt

OKULUMUZ , FOLKLOR YARIŞMALARINDA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. KENDİLERİNİ TEBRİK EDER BÖLGE YARIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Şbt

Umut Rehabilitasyon Fizik ve Tedavi Merkezi Gezisi( Alanla İlgili Kurumların Tanıtımı)

Okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü 11. Sınıf öğrencilerine yönelik “Yetersizlik Türleri ve Kaynaştırma Dersi” kapsamında öğrencilerin hem engel gruplarını yakından görmesi ve hem de bu bireylerin eğitim gördüğü bu ortamları yakından incelemelerini sağlamaktır. Bunun yanında öğrencilerin derslerde karşılaştıkları bilgileri somutlaştırmaları da amaçlanmıştır.

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi öğretmeni Hatice BULUT ve Çocuk Gelişimi Bölümü 11.sınıf öğrencilerinin katıldığı Avrupa Okullar Topluluğu e Twinning platformunda NO CYBERBULLYING,YES WELL-BEING(SİBER ZORBALIĞA HAYIR,MUTLULUĞA EVET)isimli proje ile çalışmalara başlanmıştır.Bu projede daha güvenli bir diğital ortam yaratmayı ve çevrimiçi dünyada refahı teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

Proje ortakları

Batman Selçuklu Ortaokulu

Hırvatistan Antunovac Sredisnja ve Istocna(Panonska)

Batman Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Batman Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Os Zrinskih ve Frankopana Otocac Hırvatistan

Istıtuto Comprensivo Nicole Ventriglia İtalya

IES Torcuato Fernandez Mıranda İspanya

Batman Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu

Projede yer alan öğretmenlerimize ve çalışmalarda katkıları olan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12/01/2024 TARİHİNDE SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN UZMANLAR TARAFINDAN TÜM SINIFLARA YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK PROGRAMI (Kendime İyi Bak) KAPSAMINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmeni Hatice BULUT tarafından yürütülen “OKULUMDA İYİYİM” E Twining projesi kabul edilerek uygulanmaya başlanmıştır. Öğretmenimize ve projede görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz. Öğrencilerin okulda iyi oluşu (WELL BEING AT SCHOOL) teşvik etmek etmek amacıyla hazırlanmış bir eTwinning projesidir. Projemiz, toplumda yer alan temel değerleri ve çevre bilincini ön plana çıkararak gençlerin bu değerleri benimsemelerini ve yaşamlarına entegre etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Proje çalışmalarında web araçları kullanılarak etkinlikler gerçekleştirilecektir. Yapılacak etkinliklerde öğrencilerin okulda kendilerini güvende görmeleri, sağlıklı hissetmeleri, akademik ve sosyal faaliyetlere aktif olarak katılım sağlamaları, çevresi ile olumlu ilişkiler kurmaları, sınıflarına ve okullarına ait olma duygusunu hissetmeleri için etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Ara

Çocuk  Gelişimi  Bölümü öğrencilerinin  sosyal sorumluluk projesi  kapsamındaki yeşili koruma etkinliği

Ara

Okulumuz 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine kariyer günleri kapsamında öğrencilerin mesleki bilgilerini arttırma, mesleki farkındalıklarını geliştirme ve hedef belirlemelerine yardımcı olma amacıyla okul psikolojik danışmanlarımız tarafından 12.10.2023 ve 16.10.2023 tarihinde iki ayrı oturum şeklinde kariyer günleri düzenlenmiştir. Düzenlenen kariyer günlerinde Avukat, Hemşire, Polis, Okul öncesi öğretmeni katılım sağlayarak meslekleri ilgili tanıtımları yapıp öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak oturumlar düzenlenmiştir.

ÇİZGİLERLE HADİS YARIŞMASI VE BİLGİ KÜTÜR YARIŞMASI