Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
GÜLTEPE MAH. 5463 SK. KÜLTÜR MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 23 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Modern eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli, kişilik sahibi, ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, modern dünyanın meslek alanlarımızdaki gereksinimlerini benimseyen; Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır.
Misyon
Biz Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Türk Milli Eğitiminin hedefleri doğrultusunda çalışan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek, mesleki eğitimin yanı sıra öğrencilerin bilgi ve kültür açısından donatılıp yüksek öğrenim kurumuna gitmesine temel oluşturmak, kendini iyi tanıyan, kendine güvenen, ihtiyaçlarını bilen, kendine ve çevresine uyum sağlayan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek, değişim ve gelişime açık, sanata, bilime, toplum sorunlarına duyarlı, sorumluluk alabilen, ülke ekonomisine, ülkenin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunan, sanayinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, çağdaş, akılcı, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar Bölümümüze Bakabilirsiniz.
Lojman
12 - BOŞ DAİRE BULUMMAMAKTADIR.
Uluşım sorunu bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza Belediye otobüsleri ve şehiriçi minibüs hatlarıyla rahatlıkla ulaşılabilmektedir.
Gültepe Mah. 5463 Sok. Dış Kapı No:23 Merkez/BATMAN
Okulumuz Batman merkezde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi İl Birinciliği Bölge Dördüncülüğü, Badminton İl İkinciliği, Judo Bölge İkinciliği, Futsal İl İkinciliği,
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK BİLİM FUARI, TÜBİTAK BİDEB YARIŞMASINA 29 PROJE İLE KATILIM, 3 PROJEYLE BÖLGEDE SERGİYE EN ÇOK DAVET EDİLEN OKUL
Proje Çalışmaları
ERASMUS +, TÜRKİYE´NİN DOĞUSUNDAN AVRUPAYA STAJA PROJESİ.